Plug and Play

Plug and Play – komplett system

Vårt ”Plug and Play”- system som består av ett komplett Haddock 600 system monterat i en tjugo fots container. Containern är isolerad i golv, väggar och tak och inredd med våtrumsmatta och golvbrunn. Väggar och tak är målade i ljus kulör och det finns monterade lysarmaturer i taket. Ett väggmonterat värmelement håller systemet frostfritt och ger behaglig värme som passar för eventuella fikapauser i arbetet. Utrymme finns för litet bord och stolar, och även för förvaring av högtryckstvättar och diverse redskap. Hyllor kan sättas upp för mer förvaringsutrymme. En elcentral finns även inkoppplad som med fördel även kan användas för tex högtryckstvättar eller liknande. Containern kan öppnas på två sätt, via containerportarna (se bild ) eller via en dörr. Dörren kan placeras efter kundens önskemål och har ett godkänt lås med tillhörande 3 nycklar.

Vi ordnar transporter från vårt lager i Göteborg till hela landet. Har ni funderingar på vårt Plug and Play-system så är ni välkomna att höra av er till oss. 

 

Teknisk Data:

Yttermått: L6058*B2438* H2591 mm

Golvyta: 13.8 kvm

Volym: 33.1 kbm

Vikt ca 3,300 kg

 

”Vi valde det här systemet eftersom man köper en färdig container som i princip bara kopplas in och därefter är färdig att användas. Allting är klart och utprovat. Det kan knappast bli billigare eller enklare att göra detta själv.”  

                                                                                                 Niclas Svensson, ägare och VD för SydMarin, Råå, Helsingborg.